Optimizare site

Servicii Optimizare Site SEO FULL

seoPrin optimizare site se intelege formarea site-ului si pregatire lui pentru algoritmi motoarelor de cautare,iar pentru acest lucru ai nevoie de experti in optimizare site SEO onpage/offpage.Sa faci aceasta optimizare de unul singur nu va fi de ajuns.Experti noastri  SEO au anii de documentare si aplicarea multor teste inainte de a le pune in practica pe proiecte,plus de asta motoarele de cautare isi schimba destul de des algoritmi,ceea ce inseamna sa fii la curent zi de zi cu ce se intampla in acest domeniu.

Acest pachet de optimizare este dedicat companiilor care doresc o optimizare profesionala si accelerarea indexarii in motoarele de cautare corecta. Diferenta dintre pachetul SEO Standard si acest pachet, este destul de mare, se include si promovarea standard pentru motoarele de cautare. In mod normal, dupa efectuarea acestor servicii, ar trebui ca site-ul tau sa aiba o crestere mare la cautarile in Google.

Este foarte important de stiut ca – nu putem aplica acest pachet decat in urma unei analize pe site. Aceasta analiza are ca scop testarea concurentei si crearea unui grafic profesional pentru aceste servicii. In urma acestei analize SEO, putem sti in proportie de peste 80%, performantele obtinute dupa optimizare SEO si locul unde se va afla site-ul in motoarele de cautare.
Deoarece este cea mai eficienta metoda de optimizare, de a ridica site-ul tau in topurile de cautare pe internet.Dupa o optimizare corecta si eficienta traficul organic (natural) pe site-ul tau va creste in special din segmentul de piata pe care-l tintesti.

Optimizarea unui website se face in mai multe etape succesive, care se leaga una de cealalta, cum ar fi:
Analiza Keywords, Optimizarea interna a siteului, implementare de fisiere in root site ,ca apoi trecerea la optimizarea offpage prin crearea de backlink-uri calitative pentru cresterea numarului de IBL (IBL sau Backlink-uri = reprezinta acronimul al Imboud Links care inseamna Link-uri care vin din alte site-uri catre site-ul clientului) si a traficului si cel mai important dintre toate pozitia pe motorale de cautare cat mai sus cunoscuta sub numele de crestere in SERP (care este un acronim pentru Search Engine Ranking Pozition).

Dupa realizarea SEO aplicata site-ului tau este recomandata si o promovare site pe segmentul de piata pe care-l tintesti.

Optimizarea meta tag-urilor din continutul unei pagini web este un lucru foarte important pentru site. Motoarele de cautare dau o atentie deosebita tagu-rilor din cadrul unui site. Pentru rezultate bune in motoarele de cautare, tagurile unui site trebuie sa aiba relevanta cu continutul acestuia dar si densitatea lor sa fie intr-o proportie corecta in continutul tex al site-ului.

Etapele Optimizarii On-Page

-optimizare cod sursa
-optimizarea continutului
Optimizarea continutului este una dintre tehnicile importante din procesul de optimizare onpage.Trebuie sa analizam fiecare cuvant cheie si fraza cheie pentru a ne da seama cu care am putea avea mai mult succes si trebuie sa le raspandim pe pagina intr-o forma naturala, clara.Nu trebuie sa abuzam de ele pentru ca motoarele de cautare au integrate parametrii care le permit sa detecteze abuzul de cuvinte cheie rezultand in penalizarea siteului.
-Optimizare Meta Tag
Trebuie pus accentul pe faptul ca toate motoarelor de cautare nu mai folosesc tag-ul meta keywords, de fapt singurele motoare de cautare care mai folosesc acest meta tag sunt Yahoo si Ask, iar Google, Microsoft Live etc., vad cuprinsul acestui tag ca fiind simple cuvinte pe pagina.Dar chiar si asa este o buna practica sa folosim meta tagul keywords(cuvinte cheie), acesta trebuie sa contina toate cuvintele cheie pe care ti le-ai dorit.
-Headlines
Motoarele de cautare se axeaza pe textul cumprins intre etichetele h1, h2 si h3.Aceste etichete se folosesc pentru a da titlu unui articol sau pentru a scrie o scurta descriere.
-Optimizare Vitezei de Incarcare Site
Un alt factor extrem de important in procesul de optimizare,viteza de incarcare site contant foarte mult,de aceea nu trebui omis si acest pas,poate chiar indispensabil,pentru o buna functionare site.

Viteza de incarcare site va fi masurata cu https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/

 

-Implementare SiteMap
Un sitemap este un fisier html sau xml care contine toate linkurile din site-ul tau.Este vital pentru site sa aibe un sitemap pentru a ajuta robotii sa iti gaseasca absolut toate paginile din site si sa le indexeze corespunzator.
-Atributul ALT pentru eticheta
Robotii de cautare nu pot vedea imaginele daca noi nu le spunem ce reprezinta ele, cand implementam o imagine pe pagina , este necesar sa implementam etichetei atributul ALT pentru a explica ce reprezinta aceasta imagine.Acest aspect este bun nu numai pentru roboti , dar si pentru acei utilizatori care nu pot incarca imaginile de pe o pagina deoarece au o viteza prea mica de internet sau au dezactiva optiunea de a vedea imaginile din browser.