18 Ian

Promovare site si solutii optimizare site

In ziua de astazi putine persoane care au deja un site nu stiu ce este promovare site cu SEO si ce beneficii aduc. SEO este etapa prin care un site este optimizat pentru a avea o pozitie buna in rezultatele cautarilor realizate pe motoarele de cautare. Cel mai utilizat motor de cautare este Google, astfel ca promovarea site-urilor se va face in baza algoritmilor Google.

Persoanele care cauta pe Google produse sau servicii, utilizeaza anumite cuvinte cheie pentru a genera rezultatul cautarilor. In functie de aceste cuvinte, in paginile Google vor aparea anumite rezultate. Astfel ca, site-urile sunt optimizate in functie de cuvintele cheie reprezentative pentru afacere. Daca un site nu se regaseste in primele pagini 1-2 Google sansele sa fie gasit de catre potentialii clienti sunt slabe.

Promovarea site-urilor prin SEO aduce in primul rand vizibilitate, trafic, notorietate si de ce nu, genereaza conversii. Dar atentie, doar o promovare site ca la carte este viabila si aduce rezultatele bune. Optimizarea unui site se realizeaza prin tehnici complexe, SEO cuprinzand o parte de optimizare onpage: continut relevant  si unic atat pentru vizitator cat si pentru motorul de cautare, heading-uri, tag-ul, meta descrierea, cuvintele cheie relevante, fisirele denumite corect, sitemap-ul si optimizare offpage: procesul de link building, utilizarea retelelor sociale, comunicate de presa, articole.

 

Promovarea online prin SEO este o solutie extrem de eficienta de a-ti face cunoscuta afacerea. Beneficiaza de o promovare site corecta si apeleaza doar la expertii in domeniul marketing online.Aceste solutii de optimizare site vor aduce beneficii pe termen indelungat. De aceea, orice afacere care doreste sa fie una de succes trebuie sa se promoveze online si mai ales trebuie sa se promoveze pe Google pentru a avea conversii sau profit.